Bewust balen

Juweeltje van een Ritueeltje #6
Bewust balen
Mmmmm wat kan dat lekker zijn en opluchten. In deze ‘shiney happy people world’ lijkt er wel een taboe op balen te rusten. Balen is juist heel natuurlijk, gezond en helend. Het haalt de druk en de spanning uit je lijf en je hoofd. Het leven is niet altijd leuk en roze. Ook al willen we dat graag. Balen hoort er ook bij. In alle soorten en maten. Af en toe bewust een potje stevig balen klaart de lucht waardoor de zon weer tevoorschijn komt.

Balen in stijl
Het platform Inspirerend Leven heeft net een super leuk baaldagboek uitgegeven. Pluk een Roos. Hierin kan je alles van je afschrijven. Zeuren, zaniken en zeveren is toegestaan. Leef je lekker uit zou ik zeggen. Het lucht zo op en brengt je weer in balans.

#Baaltip
Zet een timer om te balen. Stap bewust in het baalmoment zodat je er ook weer bewust uit kunt stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *