I see me, I see you

Juweeltje van Ritueeltje #4

I see me
We hebben allemaal behoefte om gezien te worden. Voor wie we zijn. En überhaupt dat we er zijn.
De makkelijkste manier hiervoor is oogcontact maken.
Wanneer heb jij voor het laatst met liefdevolle ogen naar jezelf gekeken? Jezelf echt gezien?
Maak eens oogcontact met jezelf. Kijk in de spiegel en glimlach, knipoog, trek een gek gezicht. En vraag eens: ‘He lieverd, hoe gaat het met je?’. Neem er alle tijd voor. Zo lang als je wilt en zolang het prettig voor je is. Dat kritische stemmetje mag even stil zijn. Adem gewoon lekker door.

I see you
Valt het jou ook op dat veel mensen op straat elkaar niet meer aankijken. Blik op oneindig of juist alleen maar veilig in je eigen (digitale) wereld. Hoe makkelijk is het om een beetje meer vriendelijkheid in de wereld te brengen door simpel even oogcontact te maken.
Geef eens een knipoog aan de kassière, de buschauffeur, je collega, je partner. Jij wordt niet alleen blijer, maar je kleurt daarmee ook de dag van een ander. #echtcontact #daarhebbenweallemaalbehoefteaan #Iseeyou #me-time

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *