Fuck It

Juweeltje van Ritueeltje #2

Fuck It, ja Fuck It, heet dit ritueeltje. Niet heel erg netjes en braaf. Nee, juist niet!
Zeg af en te eens lekker ‘Fuck It’. Dan lukt het je beter afstand te nemen en te luisteren naar wat je echt wilt. En niet alleen zeggen. Ook gewoon doen! Lekker buiten de lijntjes. Je haar los. Spring uit de band. Laat de teugels vieren en alles even wat minder strak en serieus. Adem uit! Echt, het mag. Sterker nog, het moet! Doe eens lekker gek. Gooi je keurslijf in de prullenbak. Je regelmatig ‘misdragen’ werkt zo bevrijdend en brengt je echt dichter bij jezelf. Als je het maar vaak genoeg doet. Dan word je vanzelf jezelf.

Give it a try!
#datdoeikandersnoooooit #bethegirlontheright
#giveyourselfabigHiHi #joyoflife

Hoe ziet jou ‘buiten de lijntjes, fuck it’ er uit?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *