Een plek voor jezelf

Juweeltje van een Ritueeltje #1

Een plek voor jezelf.
Een plek om stil te worden en stil te zijn.

Met een simpel huisaltaar kan je voor jezelf al een heerlijk plekje creëren. Een plekje helemaal in jouw sfeer. Met voorwerpen die belangrijk zijn voor jou. Een foto, een steen, verse of gedroogde bloemen, kaarsjes, wierook. Maakt niet uit wat. Soms leg je er weer wat bij of haal je er wat weg. Rangschik je het opnieuw. Zo houd je het levendig.

Je eigen huisaltaar is een plek om bij jezelf te zijn. Waar jij even kan mijmeren, vergeten, mediteren, genieten, stilstaan, stilzijn, herinneren, eren, een kaarsje kan branden of op adem kan komen. hmmmmmmmm

Hoe ziet jouw huisaltaar er uit? Welke voorwerpen zijn belangrijk en maken het voor jou een fijn plekje?

#Happysilencemoment #likeandsharehappiness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *