Juweeltjes van Ritueeltjes

Alsjeblieft, voor jou!

Vanaf 8 maart post ik 8 juweeltjes van ritueeltjes.
Juweeltjes van ritueeltjes voor gouden me-time momentjes om je dag leuker en lichter te maken. 8 maart? Omdat het dan Vrouwendag is en ik alle vrouwen een extra ‘moment of me-time’ gun. En omdat ik nou eenmaal dol ben op ritueeltjes.
Like De Verademing op Facebook en jij ontvangt ze op je timeline. Dat is ook alles wat je hoeft te doen. Ontvangen! Ik wens je vooral de ervaring van het jezelf toestaan en gunnen. #aandachtvoorjezelf

Me-time, dat bijna heilige moment voor jezelf. Vaak ook het eerste moment wat sneuvelt in de waan van de dag. De waan, die van alles van je vraagt, die het tempo bepaalt. En voordat je het weet is er weer een dag voorbij. Hoe heerlijk is het om in deze waan op een simpele manier gouden momentjes voor jezelf te creëren en je leven leuker en lichter te maken.
Kleine ritueeltjes zijn al een rustpunt in je dag.
Even met je aandacht terug naar jezelf en in no time naar het hier en nu.
Ritueeltjes die net die diepere laag aanraken en daardoor het verschil maken.
De kracht van rituelen ligt in de intentie en de aandacht die jij er aan geeft.
Doe wat je doet met liefdevolle aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *