Happy Silence Experience

Zaterdag 13 mei ben ik met De Verademing aanwezig bij Flowplaza aan de Zaanenstraat 18. To share a moment of Happy Silence. Tussen 10.00 en 17.00 kan je deelnemen aan de Happy Silence Experience. Een momentje om even tot jezelf te komen. Waar je niets moet of hoeft. Me-time waar jij enorm van opknapt. Een verademing.

Happy Silence Experience
Misschien voel jij je wel verdrietig en heb je behoefte aan troost. Of voel je je gestrest, heb je een vol hoofd en juist behoefte aan ontspanning en rust. Of ben jij juist heel erg blij en dankbaar en wil je dat even delen? Tijdens de Happy Silence Experience mag jij daar lekker even bij stil staan en de tijd voor nemen. Laat je verrassen met een cadeautje van mij. Helemaal voor jou. Waar jij warm, blij of rustig van wordt. Misschien is dat een hug, een kop thee, even niets, gewoon maar lekker zitten, een gesprek, een klein gebaar, een persoonlijk ritueeltje of samen even dansen.
Niets moet. En juist omdat er niets moet, gebeurt er van alles. Dat is mijn ervaring.

Wees welkom! Ik verheug me er nu al op om je te ontmoeten en te verrassen.

#takegoodselfcare
#me-time
#thuiskomenbijjezelf

Als deelnemer aan de Happy Silence Experience heb je een tijdsblok van een uur tot je beschikking. Reserveer alvast een tijdsblok voor 13 mei zodat je zeker bent van een plekje. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@deverademing.nu.
De enige bijdrage die ik van je vraag is een bijdrage in de kosten voor de lokatie van € 22,50.

Geluksroute
In februari heb ik meegedaan met de Geluksroute in Haarlem. Bezoekers konden deelnemen aan de Happy Silence Experience. Iedereen was vrij om te doen wat voor hem of haar goed voelde.
Ik creëer vooral een veilige en warme omgeving en help je te ontspannen en stil te worden. Zodat jij bij kan komen en kan voelen waar je nou echt even behoefte aan hebt. Een uurtje mediteren, samen naar een kei goed nummer van Adele luisteren en daar vervolgens een mooi gesprek over hebben. Lachen om een hilarische tekst op een kaartje, omdat je daarin zo jezelf herkent. En vervolgens ook je eigen stappen daarin kan zetten. Met een lach en een traan en kaars aansteken omdat je zo blij bent dat t gaat zoals het gaat en jij jezelf overwonnen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *